Farmaceut till vårt E-Apotek

Norrköping

Är du intresserad av ett annorlunda apoteksarbete? Då är detta något för dig! Nu söker vi fler farmaceuter till vårt E-apotek i Norrköping. Välkommen till en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt!

Bli vår nya E-farmaceut!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du har ett stort intresse för farmaci, en genuin vilja att hitta optimala lösningar för våra kunder och trivs att samarbeta med andra. Du är effektiv, flexibel och öppen för förändringar och utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på E-apotekets farmaciavdelning!

På nätet kan våra kunder beställa hem sina receptbelagda läkemedel samt handla receptfria läkemedel och handelsvaror ur hela vårt sortiment. Medarbetarna på Hjärtats E-handelsapotek arbetar för att ge våra kunder den hjärtligaste kundupplevelsen när de väljer att handla hos oss.

Vi söker nu dig som är legitimerad farmaceut och vill vara en del av en lite annorlunda apoteksverksamhet. Som E-handelsfarmaceut har du ingen rock, inga traditionella kundmöten och du får möjlighet att lägga lite extra fokus på farmaci.

Våra E-farmaceuter jobbar med att expediera och färdigställa E-handelsordrar i en annorlunda apoteksmiljö med fullt fokus på farmacin. I vårt specialdesignade IT-system hanteras ordrarna från orderläggning via farmaceutiskt färdigställande vidare till plockning och packning. I vår ärendehantering hanterar vi ordrar där en ingående vara behöver utredas vidare. Våra kundmöten sker via telefon och mail till skillnad från ett vanligt fysiskt apotek. Välkommen till oss!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

För frågor om tjänsten kontakta jobb@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Kontaktperson

Apotek Hjärtat

jobb@apotekhjartat.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %